علوم و صنایع غذایى به مجموعه اى از علوم و فنون اطلاق میشود که کیفیت فیزیکى، شیمیایى و بیولوژیکى محصولات کشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى مورد توجه قرار داده و امر جمعآورى، عملآورى، تبدیل، تکمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار میدهد.
صنایع غذایی شامل فناوریهای مختلف شیر و لبنیات، کنسروسازی، روغن و چربی خوراکی، غلات، قند و شکر، قنادی و نوشیدنی، بسته بندی و صنایع گوشت و ... می شود. در هریک از این بخش ها به بررسی ویژگی های ماده اولیه ورودی،خصوصیات فیزیکی شیمیایی محصول نهایی و تکنولوژی های مورد استفاده در طی فرآوری خوراک در هر بخش می پردازد. محصولات این علوم و فنون به محصولات صنایع غذایی نامیده میشوند.
جستجو بر اساس:
پاک کردن همه