ماکارونی جزء فرآورده های غذایی خمیری می با شد که از اختلاط آرد(عمدتا آرد گندم)و آب و تحت فشار شکل گرفته و تحت شرائط خاصی خشک می گردد. در ایران این فرآورده ها را به طور عمومی ماکارونی می نامند. ماکارونی در اساس از دو عنصر آب و آرد(سمولینا) بوجود می آید و افزودنیهایی می تواند برای تهیه ماکارونی ویژه جهت بهبود طعم و ظاهر و بالا بردن ارزش غذایی به آن اضافه گردد.مهمترین این افزودنیها شامل تخم مرغ، گوجه فرنگی،اسفناج، سبوس، ویتامینها، پروتئین ها، مواد معدنی و... می باشد.(خرد شده گندم که ذرات آن بمراتب از آرد معمولی درشت تر می باشد).این فرآورده ها را بطور کلی به سه دسته تو پر و توخالی و نواری یا غلتکی که هر کدام میتوانند ساده یا تخم مرغ دار باشند دسته بندی می نمایند. تمام انواع ماکارونی در این دسته قرار می گیرند. شایان ذکر است اسپاگتی لازانیا و ورمیشل در اینجا قرار نمی گیرد.
بازار مجازی فوداکس به عنوان فروشگاه اینترنتی سامانه کشاورزآن با حضور تامینکنندگان و تولیدکنندگان برای فروش مستقیم اینترنتی محصولات به منظور تامین نیاز مصرفکنندگان و ارتقای فضای فروش محصولات تمامی بهرهبرداران (کشاورزان، دامداران، مرغداران، فعالان حوزه شیلات، صنایع غذایی، عرضه کنندگان ماشینآلات و قطعات، نهال، گل و گیاه، بذر، سم، محصولات مشاغل خانگی و ...) شکل گرفته است. ثبت نام ساده و آسان و تعریف محصولات و ثبت اطلاعات تجاری مانند قیمت، تخفیف، فروش ویژه و .... در قالب ایجاد بازار فروش مجازی (اینترنتی) اقلام شکل گرفته است. تامینکنندگانی از اعضای سامانه زنجیره تامین کشاورزآن که تمایل به فروش اینترنتی محصولات با سیاستهای فروش فوداکس دارند در این بازار حاضر هستند.