جستجو
فیلترها
بستن

ماکارونی

ماکارونی جزء فرآورده های غذایی خمیری می با شد که از اختلاط آرد(عمدتا آرد گندم)و آب و تحت فشار شکل گرفته و تحت شرائط خاصی خشک می گردد. در ایران این فرآورده ها را به طور عمومی ماکارونی می نامند. ماکارونی در اساس از دو عنصر آب و آرد(سمولینا) بوجود می آید و افزودنیهایی می تواند برای تهیه ماکارونی ویژه جهت بهبود طعم و ظاهر و بالا بردن ارزش غذایی به آن اضافه گردد.مهمترین این افزودنیها شامل تخم مرغ، گوجه فرنگی،اسفناج، سبوس، ویتامینها، پروتئین ها، مواد معدنی و... می باشد.(خرد شده گندم که ذرات آن بمراتب از آرد معمولی درشت تر می باشد).این فرآورده ها را بطور کلی به سه دسته تو پر و توخالی و نواری یا غلتکی که هر کدام میتوانند ساده یا تخم مرغ دار باشند دسته بندی می نمایند. تمام انواع ماکارونی در این دسته قرار می گیرند. شایان ذکر است اسپاگتی لازانیا و ورمیشل در اینجا قرار نمی گیرد.