مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در شیره میوه های انگور و سیب و خرما و غیره به دست می آید سرکه می گویند. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند. شیوه تهیه سرکه چنین است که ابتدا شیره به الکل تبدیل می گردد و آنگاه در اثر تاثیر باکتریهای هوازی ویژه ای به سرکه تبدیل می شود. رنگ سرکه باید صاف و زلال باشد. هرگاه رنگ سرکه کدر باشد باید اطمینان حاصل کرد که این کدری ناشی از کرمهای ریز میکروسکوپی نباشد. تمام انواع سرکه در این دسته قرار می گیرند.
بازار مجازی فوداکس به عنوان فروشگاه اینترنتی سامانه کشاورزآن با حضور تامینکنندگان و تولیدکنندگان برای فروش مستقیم اینترنتی محصولات به منظور تامین نیاز مصرفکنندگان و ارتقای فضای فروش محصولات تمامی بهرهبرداران (کشاورزان، دامداران، مرغداران، فعالان حوزه شیلات، صنایع غذایی، عرضه کنندگان ماشینآلات و قطعات، نهال، گل و گیاه، بذر، سم، محصولات مشاغل خانگی و ...) شکل گرفته است. ثبت نام ساده و آسان و تعریف محصولات و ثبت اطلاعات تجاری مانند قیمت، تخفیف، فروش ویژه و .... در قالب ایجاد بازار فروش مجازی (اینترنتی) اقلام شکل گرفته است. تامینکنندگانی از اعضای سامانه زنجیره تامین کشاورزآن که تمایل به فروش اینترنتی محصولات با سیاستهای فروش فوداکس دارند در این بازار حاضر هستند.